Meditatie op Zondag - rust in je hoofd
ZO 07 oktober | 09.00-10.30 uur | Tiel

| iedere 1e zondag van de maand
10,00 | inclusief koffie of thee


Op zondagochtend 7 oktober organiseert KiemKracht een Meditatie op Zondag in TIel. Van 9.00 uur tot 10.30 uur mediteren we samen  in een klein groepje, in een ontspannen sfeer en onder deskundige begeleiding. Tijdens deze meditatieochtend aandacht voor een mix van verschillende meditatietechnieken uit verschillende stromingen. Een deel van de meditatie oefeningen wordt begeleid, maar natuurlijk ontbreken meditaties in stilte niet.

Voor wie?
Deze Zondagse Meditatie is er voor iedereen die graag wil mediteren samen met anderen. Misschien heb je een Mindfulness training gevolgd en wil je met enige regelmaat wat ondersteuning in je meditatiebeoefening. Of wil je bewuster leven en ben je op zoek naar meer rust in je hoofd, hart of je lijf. Heb je behoefte aan meer tijd voor jezelf wil je meer stilte en ontspanning ervaren. Of misschien wil je geïnspireerd worden, je mindset trainen of meer inzicht krijgen in je eigen patronen. Het kan allemaal. Iedereen is welkom. Meditatieervaring is niet nodig, belangrijker is dat je open staat voor de gezamenlijke beoefening.

De Zondagse Meditatie wordt gehouden op een prachtige stille locatie in Tiel met gratis parkeergelegenheid. De bijdrage per ochtend is €10, inclusief koffie en thee en vooraf aanmelden is noodzakelijk.

De organisatie is in handen van KiemKracht Coaching & Counseling. Kijk voor meer informatie op kiemkracht of neem contact op met Hanneke van Zijl – 249 70 252 of .

Meer Informatie + Aanmelden

Plei, Spoorstraat 12, Tiel

Meer agenda van KiemKracht Coaching & Counseling


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg