Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

A Celebration Day for Girls 10-12 jaar
ZO 17 februari | 10.00-16.00 uur | Culemborg

voor moeders is er een twee uur durende sessie voorafgaand aan de dag.
95,00 | inclusief allerlei materialen en de moeders-workshop. Als prijs een probleem is, neem dan even konta


Celebration Day for Girls

Levendige gesprekken, leuke activiteiten, verhalen van vrouwen en een klein feestje om de magische drempel van pubertijd en menarche te vieren.

Een Celebration Day for Girls is een eendaagse workshop voor meisjes van 10-12 jaar met hun moeder of verzorgster. Deze workshop is ontwikkeld om meisjes en moeders te ondersteunen bij deze speciale drempel in hun leven, en om een bevestigende, geaarde en verbonden viering van de reis naar het vrouw-zijn te geven.

Menarche, de eerste menstruatie
Menarche betekent het begin van de vruchtbare jaren en het begin van de menstruatiecyclus, wat een intrinsiek aspect van haar vrouw-zijn zal worden voor bijna de helft van haar leven. Voor veel meisjes is dit een tijd van schaamte, angst, onzekerheid en gemengde signalen over wat het betekent om een meisje te zijn in een zich ontwikkelend vrouwelijk lichaam.

Het is belangrijk om meisjes goed voor te bereiden
Uit uitgebreid onderzoek is gebleken dat jonge meisjes, die met een positieve introductie en emotionele ondersteuning de menarche goed hebben voorbereid, een groter gevoel van eigenwaarde hebben. Ze hebben minder negatieve symptomen van hun maandelijkse cyclus, een positievere beleving van hun menstruatie.

Celebration Day ondersteunt meisjes om een positieve kijk te hebben op hoe ze eruitzien, denken en voelen in deze fase van hun leven, zodat ze bekrachtigde en blije, veerkrachtige en zelfverzekerde jonge vrouwen zijn.

Informatie + Aanmelden » Mirella van Staveren - De Magie en Kracht van Vrouw-Zijn | Mirella van Staveren

www.mirellavanstaveren.nl
Bekijk Facebook event

Zcafe
Ridderstraat 4
4101 BK Culemborg

Mirella van Staveren
0616408925
mirellalove AT hotmail.co DOT uk

Meer agenda van Mirella van Staveren - De Magie en Kracht van Vrouw-Zijn