Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Yoga-special 'Come to your Senses'
VR 07 december | 10.00-12.00 uur | Culemborg

25,00 | incl. thee + warme sesamolie voetenmassage + etherische olie


De koude, donkerte en natte periode van november en december vragen wat meer van ons lichaam. Met alle drukte en hectiek die deze laatste periode van het jaar met zich meebrengt kan dit een gevoel geven van overprikkeling en versnipperdheid. 

Het is zaak om gestaag je werk te blijven doen in de buitenwereld en verder heel dicht bij jezelf te blijven. Door een moment te pakken om naar binnen te keren, maak je jezelf weerbaarder en veerkrachtiger, gegrond en kalm. Je lichaam en zintuigen zullen je dankbaar zijn als je deze mini-retreat voor jezelf boekt. 

Touch base. Kom thuis bij jezelf. Koester jezelf in het comfort van de warme olie bij de voetenmassage, de rustgevende tijd van even niets te hoeven en jezelf te unpluggen van de buitenwereld. De Come to your Senses-workshop is een moment voor een fysieke mentale reset en recharge. 

We werken met basis-yogahoudingen die je helpen te gronden en te landen in jezelf. Inzicht in  de Dosha klok helpt je om jezelf niet voorbij te lopen in deze tijd van het jaar. Het helpt je om te gronden en te wortelen en je energie goed bij jezelf te houden. Diep in verbinding zijn met jezelf helpt je ook om meer in verbinding te zijn met je omgeving, zonder jezelf daarin te verliezen. We doen oefeningen om de zintuigen te kalmeren. Etherische olie en warme sesamolie voor een heerlijke voetmassage. Een eindontspanning en grondende meditatie helpt je om nog dieper in jezelf te kunnen zakken. 

 

 

Informatie + Aanmelden » Yokidoki | Marien van Os

yokidoki.nl

YokiDoki Studio
Nijverheidsweg 6
4104AN Culemborg

Marien van Os
06-38583559
marien AT yokidoki DOT nl