Zomerse Mindfulness & Meditatie in de natuur
ZO 19 augustus | 09.00-10.30 uur | Tiel

| de vertreklocatie wordt bekendgemaakt bij aanmelding
10,00Heerlijk wandelen, oefenen en mediteren in de natuur en genieten van de schoonheid van het landschap. Ontdek hoe snel je kunt ontspannen, hoe je zelf weer in balans komt en zo je stress als sneeuw voor de zon verdwijnt. Hervind je rust en geniet van het moment.
Dat kan tijdens de Zomerse Mindfulness in de Natuur op zondagochtend 19 augustusi van 9.00 uur tot 10.30 uur in de prachtige uiterwaarden van de Waal in Tiel.Tijdens Mindfulness in de natuur zijn we buiten en genieten van al het moois van de uiterwaarden van de Waal. Afhankelijk van het weer, de omstandigheden en het thema passen we het programma aan. We kiezen uit verschillende Mindfulness oefeningen, meditaties en ontspanningoefeningen. De kracht van de Stilte speelt een centrale rol, bijvoorbeeld als we wandelen naar onze oefenlocatie. Maar ook verhalen en symbolen uit de natuur gebruiken we om aandachtig en bewust te worden.

Aanmelden
De prijs voor een Zomerse Mindfulness Workshop in de Natuur bedraagt € 10 per keer en vooraf aanmelden is noodzakelijk, dit kan via mail of telefonisch. De workshop gaat altijd door, ongeacht de weersomstandigheden. Bij aanmelding ontvangen de deelnemers meer informatie over de verzamellocatie. Kijk voor meer informatie op mijn website.
 

Meer Informatie + Aanmelden

06 249 70 252
contact AT kiemkracht DOT nu

Uiterwaarden van de Waal bij Tiel, volgt bij aanmelding, Tiel

Meer agenda van KiemKracht Coaching & Counseling


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg