elke woensdag: lekker in je lijf lessen bij Volop Yoga
WO 05 september | 20.00-21.15 uur | Culemborg

| elke woensdagavond
120,00 | voor 10 lessen. Ook los te volgen voor € 15,- per les. Proefles gratis.


De ontspanning na de zomervakantie nog even vasthouden...? De "lekker in je lijf"-lessen van Volop Yoga zijn geschikt voor iedereen - óók als je beperkingen ervaart in jouw bewegingsruimte. Of dat nu komt door overgewicht, door blessures of (chronische) ziekte - je bent welkom in deze les.

Bij Volop Yoga is de les zo opgebouwd dat je bijna altijd kunt kiezen welke variant van een houding jou past. Daarbij gebruiken we vaak hulpmiddelen zoals stoelen en bolsters. Er is geen goed of fout, het gaat om het ervaren en ontdekken van de bewegingsruimte die je vandaag hebt: morgen kan het weer anders zijn. Door je met een open blik te richten op je ervaring hoe het NU is ontstaat er ruimte voor ontspanning en acceptatie. Elke les is anders: soms is de yoga meer gericht op uitdagende houdingen, soms op ontdekken en verkennen, soms op diep ontspannen.

Colette heeft haar stijl van lesgeven ontwikkeld vanuit haar eigen ervaringen in een rond lijf met beperkingen. Vanuit humor en openheid ontstaat er een veilige setting en word je uitgenodigd om op zoek te gaan naar jouw eigen bewegingsvrijheid, naar meer ontspanning en acceptatie in je hoofd en in je lijf.

Meer Informatie + Aanmelden

Yokidoki studio, Nijverheidsweg 6, Culemborg

Volop Yoga | Ruimte voor Rondingen | Colette Edelenbosch


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg