Open avond Klankmeditatie en Mantrazang
WO 12 september | 20.00-21.15 uur | Culemborg

| Aansluitende cursus klankmeditatie 26/9, 10/10, 31/10, 7/11, 21/11 en 5/12 2018
85,00 | cursus € 85,00. losse bijeenkomsten € 15,00


Gaan je gedachten vaak met je op de loop? Pieker je over wat geweest is of maak je je druk over wat komen gaat? Wellicht verlang je ernaar om die rusteloze geest tot bedaren te brengen en volledig aanwezig te zijn in het hier en nu.
Klankmeditatie kan je hierbij behulpzaam zijn. Het is een  oeroude maar springlevende methode om lichaam en geest tot rust te brengen.Het is een heel toegankelijke meditatievorm omdat je in het begin van de meditatie iets te doen hebt, namelijk klank maken. Dat vergemakkelijkt de overgang van actief bezig zijn naar het contact met je innerlijke ruimte.

Het programma is een afwisseling van  klank- en luisteroefeningen en het zingen van mantra's begeleid door de klanken van de tanpura. De kracht ligt in de eenvoud en de herhaling. De klanken resoneren tot diep in je lichaam. Ze creëren rust en harmonie in je energieveld en voeren je als vanzelf naar de stilte.

Het is absoluut niet van belang of je mooi kunt zingen, de klanken doen hun werk. Het gaat vooral om de aandacht en de intentie waarmee je zingt. En natuurlijk het plezier van samen zingen, waardoor de vibratie wordt versterkt en nog meer voelbaar wordt!

Meer Informatie + Aanmelden

0620486010
info AT allesismuziek DOT nl

Voormalige synagoge, Jodenkerkstraat 5, Culemborg

Meer agenda van Alles Is Muziek


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg