Yogaworkshop Rise & Shine
ZO 27 mei | 10.00-12.00 uur | Culemborg

25,00 | inclusief mp3 van de ochtendyogasessie en meditatie


Leer en ervaar meer over het mysterie van de vroege ochtend voor zonsopgang. De Brahma Muhurta geheten in de Ayurveda. De energie, de prana is op haar hoogst op dit tijdstip. Je kan in deze kostbare tijd een doorbraak ervaren, veel emotionele bagage opruimen en kalmte, focus en rust creëren in jezelf. 

Wellicht heb je hier al vaker over gehoord, hoe belangrijk het is om op dat vroege ochtenduur voor zonsopgang te mediteren, of tijd te nemen voor contemplatie, of een workout of yoga-sessie te doen. Je kan erover lezen, mensen kunnen je erover vertellen, maar je begrijpt het pas echt als je het hebt ervaren. Het is een weldaad voor je hele fysieke, mentale en emotionele lichaam en voor je agenda! Je krijgt daardoor meer tijd, energie en focus en geeft jezelf daarmee een groot cadeau. 


De Yogaworkshop Rise & Shine is een heerlijke work-out in de vorm van een actieve yoga-sessie gevolgd door meditatie en geeft je uitgebreide praktische tips, tools en oefeningen voor een energieke start van de dag.Omdat het niet altijd makkelijk is met een druk gezin, het op tijd op je werk zijn, vermoeidheid of slaapgebrek. Daarom krijg je ook uitgebreide tips, tools en oefeningen die je helpen om het vol te houden en door te zetten. Ook krijg je een Mp3 mee met de ochtendyogasessie en meditatie, zodat je er ook thuis mee aan de slag kunt.

 

Meer Informatie + Aanmelden

06-38583559
marien AT yokidoki DOT nl

YokiDoki Studio, Nijverheidsweg 6, Culemborg


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg