Mindfulness & Tai Chi - Korte Cursus
WO 25 oktober | 20.00-21.30 uur | Tiel

| data cursus: 25-10, 1-11 en 8-11
75,00 | inclusief werkmaterialen, koffie en thee


Wil je……..
* ervaren hoe je meer rust en ontspanning kunt realiseren ?
* ontdekken hoe je effectief met stress of pijnklachten kunt omgaan ?
* echt voelen wat de grenzen van je lichaam zijn en weer lekker in je vel zitten ?
* je vrij voelen, genieten en de bewuste keuzes maken die bij je passen ?

Woensdag 25 oktober gaat een bijzondere nieuwe cursus Mindfulness & Tai Chi van start in Tiel. In deze cursus van drie bijeenkomsten maak je in een ontspannen sfeer kennis met een mix van Mindfulness & Tai Chi. Aandacht, inzicht, ontspanning en zachte beweging staan centraal. Hanneke van Zijl (Mindfulness) en Ellen Hannes (Tai Chi) laten samen zien hoe aandacht en beweging essentieel is voor balans in je leven.

Met praktische oefeningen die direct toepasbaar zijn in je dagelijks leven, ontdek je verschillende manieren om stress te verminderen, rust en diepe ontspanning te vinden, bewuster te leven, lekker in je vel te zitten, beter te luisteren naar grenzen en signalen van je lichaam en beter keuzes te maken. Deze cursus is zeer effectief bij stress en/of pijn. Ervaring met Mindfulness of Tai Chi is niet nodig, iedereen kan deelnemen.

Wil je je aanmelden of meer informatie, kijk dan op de website van KiemKracht of Nenchi. Of neem contact op met één van de docenten Hanneke van Zijl of Ellen Hannes

Meer Informatie + Aanmelden

Het Atelier, Konijnenwal, Tiel

Meer agenda van KiemKracht Coaching & Counseling


Inschrijven nieuwsbrief