Yin Yoga Special
ZO 24 september | 10.00-12.30 uur | Culemborg

30,00


"In the quietude lies the power and out of the quietude arises the power." (Confucius)

Op zondag 24 september kun je de beoefening van yoga verdiepen met deze speciale lange yin yoga sessie met live muziek.

Yin yoga is een goede manier om te ontspannen, te ‘ontstressen’ en het fysieke herstel te stimuleren. Bovendien oefen je in de yin yoga hoe je in het dagelijkse leven op een fijne manier kunt omgaan met verschillende ‘fluctuations of the mind’: gedachten, emoties en spanningen.

Yin Yoga is een zachte en meditatieve vorm van yoga, die zich vooral richt op het versterken en versoepelen van bindweefsel, pezen, banden en gewrichten. Het bevordert een diepe energie doorstroming in de meridianen en brengt de geest tot rust. De houdingen worden wat langer aangehouden, het wordt daardoor ervaren als meditatie in een yogahouding. Met de oefeningen sluiten we aan bij de flow van het seizoen. Je oefent aandachtig aanwezig te zijn en je open te stellen voor wat zich van binnen voordoet en dit zonder oordeel te ‘laten zijn’.  

Met zang en gitaar begeleiden Antje en Martijn je in een diepe ervaring van het moment, de muziek ondersteunt de meditatie. Hoe is het om hier te zijn en je over te leveren aan alles wat er is in het hier en nu. De muziek brengt je in contact met je compassie en liefde.

 —————————

Docent: Antje Herber

Muziek: Martijn Nanninga

Kosten: € 30,00 per keer.

Meer Informatie + Aanmelden

0345-521225
info AT yogabalansculemborg DOT nl

Culemborg

Meer agenda van YogaBalans


Inschrijven nieuwsbrief