Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

01jun 2023
Massage: opening en ontspanning in je lijf en bekken

Fransien | Groeiplaats voor vrouwen
Culemborg

Een yoga massage speciaal voor vrouwen met focus op het bekkengebied. Een zachte uitnodiging om je lichaam en je bekken te voelen. Om te verwelkomen wat er is en te zakken in je lijf. En je levensenergie (weer) te laten stromen.

Ontspanning en opening in je lijf en je bekken

De basis van de vrouwelijke levensenergie ligt in ons bekken. Vanuit daar stroomt de energie door ons hele lichaam. Het bekken is ook de plek waar wij vrouwen onverwerkte emoties vasthouden. Als dat gebeurt, blokkeert de levensenergie. Dan lijkt het niet meer te stromen. Op je werk, in relaties, met de seks of gewoon überhaupt in je leven. Telkens lijk je tegen een onzichtbaar muurtje aan te lopen waar je maar geen grip op krijgt.

De massage helpt deze blokkades losmaken en zorgt ervoor dat de levensenergie weer vrij stroomt. In de massage worden strekkingen gecombineerd met diepe massage, acupressuur, mindfulness en energetisch werk. Het geeft ruimte in je spieren, gewrichten en energiebanen en herstelt de natuurlijke verbinding tussen je hoofd, lijf en zijn.

"Een massage van Fransien is heel bijzonder. Het laat je zakken in je lijf, totaal ontspannen waardoor je hele systeem reset. Het geeft je de verbinding met je lijf en daarmee met jezelf. Heel erg aan te raden." Lotte

"Wow. Wat een bijzondere ervaring. Voor mij was dit veel meer dan een massage. Het voelde als een heling. Ik kon rusten in de veilige bedding van moeder Aarde. Heel liefdevol en warm. De energie via Fransiens handen voelde magisch en krachtig. Ik voel me dankbaar dat ik dit mocht ontvangen. Ik raad het aan en wil het zelf ook vaker." Margriet Tielen

Informatie

01 jun 2023 | Op afspraak
00.00 - 00.00

Waar?Culemborg

Contact

Massage: opening en ontspanning in je lijf en bekken