Mindfulness Cursus
DO 05 oktober | 19.45-21.45 uur | Tiel

| Mindfulness cursus is in modules te volgen, Basics (4 bijeenkomsten), Plus (4x), Stiltedag en Opfrisavond
| *neem voor de tarieven contact op met Hanneke van Zijl, 06-24970252 of contact@kiemkracht.nu


"Meer genieten, minder stress, meer rust, minder piekeren? Ja graag, maar hoe doe ik dat?"
(deelnemer bij de start van KiemKracht Mindfulness Cursus)

 

Op donderdagavond 5 oktober gaat in Tiel een korte cursus Mindfulness van start. De cursus kan je helpen om meer te genieten, minder te moeten en stress te verminderen, waardoor je meer rust, ontspanning en balans kunt ervaren. Voor iedereen die bewuster wil leven, wil leren omgaan met de veelheid van prikkels en verplichtingen in het leven of die last heeft van onrust, stress, burnout, lichamelijke of psychische klachten.

Tijdens 4 of 8 bijeenkomsten leer je aan de hand van praktische oefeningen hoe je kunt omgaan met moeilijkheden, stress of tegenslagen in je dagelijks leven. En je ontdekt hoe je meer kunt genieten en bewuster kunt leven. De Mindfulness Cursus in modules te volgen. Op 5 oktober start de Mindfulness Basics van 4 bijeenkomsten. Na de basiscursus is het mogelijk een vervolgcursus van 4 keer te volgen: Mindfulness Plus, die op aansluitend vanaf 9 november op donderdagavonden wordt gehouden. De cursus wordt - als je dat wil - afgesloten met een Stiltedag.

Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op met Hanneke van Zijl via mail of telefoon (0624970252)

"Al tijdens de cursus kreeg ik opmerkingen van mensen om me heen dat ik zo vrolijk was en ontspannen. En zelf merk ik ook het verschil. Ik voel me veel positiever en heb minder last van stress en spanning"  (deelnemer KiemKracht Mindfulness Cursus)

Meer Informatie + Aanmelden

06 249 70 252
contact AT kiemkracht DOT nu

Het Atelier, Konijnenwal, Tiel

Meer agenda van KiemKracht Coaching & Counseling


Inschrijven nieuwsbrief