Mindfulness op Herhaling
DI 26 september | 19.45-21.45 uur | Tiel

17,50 | voor iedereen met Mindfulness ervaring


"Fijn om weer even samen te oefenen. Even opfrissen en ook weer ontdekken hoe belangrijk en nuttig Mindfulness voor mij is. Dat had ik nodig! " 
(deelnemer KiemKracht Mindfulness of Herhaling)

  
Na het afronden van een Mindfulness cursus of training ben je waarschijnlijk enthousiast over de effecten van Mindfulness in jouw leven. Misschien wil je jouw Mindfulness beoefening verdiepen en wil je meer leren en ontdekken over Mindfulness. Dat kan tijdens de Mindfulness op Herhaling avond op dinsdag 26 september van 19.45 -21.45 uur in Tiel.

Blijven Oefenen Essentieel
Veel deelnemers ervaren dat ondanks hun enthousiasme het voor hen niet altijd eenvoudig is om Mindful te blijven. In de hectiek van het dagelijks leven is het soms een uitdaging om het geleerde in de praktijk te brengen en de regelmatige beoefening van Mindfulness vol te houden. Een enkele deelnemer meldt zelfs dat ze soms het gevoel hebben dat de eerder behaalde resultaten van de training langzaamaan door hun handen wegglipt omdat het hen niet lukt te blijven oefenen.

Mindfulness Opfrissen of Verdiepen
Om je te ondersteunen bij het beoefenen van Mindfulness organiseert KiemKracht met enige regelmaat Mindfulness op Herhaling Terugkomavonden. Of je nu je Mindfulness wilt opfrissen of je vaardigheden of kennis wilt verdiepen, je wil werken aan je persoonlijke ontwikkeling en inzicht of gewoon een extra stimulance wilt hebben om mindful te blijven; deze avonden biedt het je allemaal.

Aanmelden voor de Mindfulness op Herhaling kan telefonisch bij Hanneke van Zijl of via de mail  

Meer Informatie + Aanmelden

06 249 70 252
contact AT kiemkracht DOT nu

Het Atelier, Konijnenwal, Tiel

Meer agenda van KiemKracht Coaching & Counseling


Inschrijven nieuwsbrief