Zomerse Meditatie & Mindfulnessin de natuur
ZO 30 juli | 09.00-10.30 uur | Tiel

| de vertreklocatie wordt bekendgemaakt bij aanmelding
10,00Heerlijk buiten mediteren in de zomerperiode. Tot jezelf komen in de natuur  en genieten van de schoonheid van het landschap. Ontdek hoe snel je kunt ontspannen, hoe je zelf weer in balans komt en zo je stress als sneeuw voor de zon verdwijnt. Hervind je rust, leer Mindful zijn en geniet van het moment.
Dat kan tijdens de Zomerse Meditaties. Bijvoorbeeld op zondagochtend 30 juli van 9.00 uur tot 10.30 uur in de prachtige uiterwaarden van de Waal in Tiel.Gevarieerd Programma
Mediteren en onstpannen in de natuur biedt oneindig veel mogelijkheden. Daarom is iedere editie van de Zomerse Meditaties anders. Afhankelijk van het weer, de omstandigheden en het thema passen we het programma aan. We kiezen daarbij uit verschillende vormen van meditatie, zoals zit-, loop- of ligmeditatie, afgewisseld met bewegende meditatie, Mindfulness  en ontspanningoefeningen. De kracht van de Stilte speelt een centrale rol in de Zomerse Meditaties, bijvoorbeeld als we wandelen naar onze oefenlocatie. Maar ook verhalen en symbolen uit de natuur spelen een belangrijke rol.

Aanmelden
De prijs voor een Zomerse Meditatie bedraagt € 10 per keer en vooraf aanmelden is noodzakelijk, dit kan via mail of telefoisch. De Zomerse Meditatie gaat altijd door, ongeacht de weersomstandigheden. Bij aanmelding ontvangen de deelnemers meer informatie over de verzamellocatie. Kijk voor meer informatie op mijn website.

Meer Informatie + Aanmelden

06 249 70 252
contact AT kiemkracht DOT nu

Uiterwaarden van de Waal bij Tiel, volgt bij aanmelding, Tiel