infolayu26
DO 05 oktober | 00.00-00.00 uur | Rishikesh

05 oktober 2017 t/m 20 oktober 2017 | 13 februari tot 27 februari is er ook een groepsreis gepland.
2.050,0 | Meerprijs voor 1 persoons kamer of airco op de kamer.


Tijdens deze tweeweekse reis kun je je overgeven aan een uitgebalanceerde mix van panchakarma behandelingen volgens de leer van de ayurveda, ontspannings momenten, en genieten van de fantastische omgeving. 

De panchakarma-behandelingen worden verzorgd door therapeuten van het Haritha Ayurveda Panchakarma centrum volgens de eeuwenoude traditie van ayurveda, maar met moderne faciliteiten. 

Daar waar de Ganges vanuit het Himalaya gebergte het noorden van India binnenstroomt, ligt het mooie Rishikesh. Deze stad staat bekend om het rijke aanbod op het gebied van yoga, meditatie en Indiase gezondheidsleer Ayurveda. Hier in het centrum van de stad hebben wij een parel van een locatie gevonden, omringd door natuur met alle moderne faciliteiten van deze tijd.

Een Engels sprekende gids neemt ons mee naar verschillende bijzondere tempels, watervallen en de leukste plekjes in en om de stad Rishikesh. Daarnaast is er voldoende ruimte voor eigen inbreng qua uitstapjes, of bijvoorbeeld deelname aan een leuke kookworkshop.

Quote van een deelnemer:
“Wat een belevenis, ontzettend genoten van de geweldige ayurvedische behandelingen en helemaal tot rust gekomen tijdens deze onvergetelijke reis. Mooi hotel, heerlijke maaltijden en een leuke gids met veel kennis van de omgeving. Echt een aanrader!”

Meer Informatie + Aanmelden

0345-764 085 / 06-278 23 684
info AT layur DOT nl

Rishikesh, India, Rishikesh

Layur Ayurveda behandel praktijk | Laura Akkerman


Inschrijven nieuwsbrief