Meditatie op Zondag - rust in je hoofd
ZO 06 januari | 09.00-10.30 uur | Tiel

1 x per maand op zondagochtend
10,00 | inclusief koffie of thee


Op zondagochtend 6 januari organiseert KiemKracht een Meditatie op Zondag in Tiel. Een mooie start van het nieuwe jaar. Van 9.00 uur tot 10.30 uur mediteren we in een klein groepje, in een ontspannen sfeer en onder deskundige begeleiding. Tijdens deze meditatieochtend aandacht voor een mix van verschillende meditatietechnieken uit verschillende stromingen. Een deel van de meditatie oefeningen wordt begeleid, maar natuurlijk ontbreken meditaties in stilte niet.

Voor wie?
Deze Zondagse Meditatie is er voor iedereen die graag wil mediteren samen met anderen. Misschien heb je een Mindfulness training gevolgd en wil je met enige regelmaat wat ondersteuning in je meditatiebeoefening. Of wil je bewuster leven en ben je op zoek naar meer rust in je hoofd, hart of je lijf. Heb je behoefte aan meer tijd voor jezelf wil je meer stilte en ontspanning ervaren. Of misschien wil je geïnspireerd worden, je mindset trainen of meer inzicht krijgen in je eigen patronen. Het kan allemaal. Iedereen is welkom. Meditatieervaring is niet nodig, belangrijker is dat je open staat voor de gezamenlijke beoefening.

De Zondagse Meditatie wordt gehouden op een prachtige stille locatie in Tiel met gratis parkeergelegenheid. De bijdrage per ochtend is €10, inclusief koffie en thee en vooraf aanmelden is noodzakelijk.

De organisatie is in handen van KiemKracht Coaching & Counseling. Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op met Hanneke van Zijl.

Informatie + Aanmelden » KiemKracht Coaching & Counseling | Hanneke van Zijl

www.kiemkracht.nu

Plein12
Spoorstraat 12
4001CN Tiel

Hanneke van Zijl
06 249 70 252
contact AT kiemkracht DOT nu

Meer agenda van KiemKracht Coaching & Counseling


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg