Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

24okt 2021
Dolfijnen – Mensen – Walvissen in verbinding en in jezelf

InspiRadiance
Culemborg

We nodigen het bewustzijn en de energie uit van dolfijnen en walvissen, om die kwaliteiten in onszelf wakker te maken die zij zelf hebben. We werken met deze wezens via in klank, beeld, gevoel en nog meer vormen. Voor iedere geinteresseerden.

Workshop met Dr. Saskia Bosman, bioloog en bewustzijnstrainer

Als je met elkaar in verbinding bent, heb je ook elk een stukje van elkaar in je. Op het moment dat je je dit bewust wordt, ontstaan het groeps(‘pod’)gevoel, de gewaarwording van een groepsveld. Een pod is een groep dolfijnen of walvissen. Zo gaan we de dolfijn en de walvis in onszelf ontdekken in deze workshop. Deze zelfbewuste, gevoelige en intelligente wezens helpen ons die kwaliteiten en vermogens in onszelf te ontsluiten die zij zelf zo zichtbaar belichamen. Er wordt minimaal informatie gegeven, want er wordt vooral ervaren en gedeeld, waardoor we allemaal onze kennis, liefde en wijsheid inbrengen om samen deze workshop te creëren.

Ochtend:

We stemmen af op onze eigen universele liefde en bouwen deze op tot krachtveld; onze oorspronkelijke creatiekracht. Hiermee verbinden we ons met de energie en het bewustzijn van de dolfijnen om de speelse, slimme, flexibele, vreugde- en liefdevolle dolfijn met al haar/zijn bijzondere vermogens in onszelf te ontdekken. We communiceren ermee in klank, beeld, gevoel en nog meer vormen. Dit doen we met behulp van diverse meditatieve oefeningen en met wat er in ons groepsveld opkomt.

Middag:

We verbinden ons via soortgelijke werkwijzen met de walvissen, die weer andere kwaliteiten hebben.

Informatie

24 okt 2021
10.00 - 17.00
110,00
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 7 deelnemers.

Waar?

InspiRadiance
Martinus Nijhoffpad 15
4103 WP Culemborg

Dolfijnen – Mensen – Walvissen in verbinding en in jezelf