Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Dolfijnen – walvissen – mensen in verbinding
ZO 04 november | 14.00-17.00 uur | Culemborg

Inloop vanaf 13:30 uur
15,00 | inclusief koffie/thee en iets lekkers


Wat voor wezens zijn dolfijnen en walvissen? Kunnen wij met hen communiceren, zwemmen, spelen en samenwerken? Willen zij dat ook? Hoe zien zij mensen?

Wetenschappers hebben ontdekt dat walvissen en dolfijnen intelligente en zelfbewuste zeezoogdieren zijn, die de geluidsecho’s die terug komen van hun sonar ervaren als ruimtelijke beelden. Dolfijnen en walvissen hebben grote hersenen, die sterker geplooid zijn dan de onze. Net als wij hebben ze de juiste bedrading in hun hersenen om invoelende (empathische) en sociale wezens te zijn die liefde en compassie kunnen voelen, maar ook kunnen lijden. Hun hersenen hebben de bedrading voor spraak, bewuste gedachten en toekomstplanning.

Intuїtieve, gevoelige mensen voelen de energie van deze dieren en van hun groep. Ze wisselen telepathisch-holografisch informatie uit met walvissen en dolfijnen. Dit kun jij ook leren! Uit zulke contacten komt onder andere naar voren, dat walvissen en dolfijnen met ons willen samenwerken in persoonlijke en gezamenlijke innerlijke groei en in het herstellen van ons leefmilieu en klimaat. Dolfijnen en walvissen maken in iedereen die kwaliteiten wakker die ze zelf zo duidelijk belichamen: intense vreugde, speelsheid, liefde, wijsheid, genieten en een warm groepsgevoel.

En dan zijn er de verhalen, door alle tijden heen: dolfijnen en walvissen die overboord geslagen mensen redden, die zwemmers beschermen tegen haaien, dolfijnen die ons zelfgenezend vermogen stimuleren en meer

Dit alles zal op een niet-technische wijze verteld en ervaren worden, rijk geїllustreerd met verhalen en beelden. Er zal tijd zijn voor vragen, meditatie en uitwisseling van ervaringen. Workshop: zondag 16 december 2018.

Informatie + Aanmelden » InspiRadiance | Saskia Bosman

inspiradiance.nl
Bekijk Facebook event

InspiRadiance
Martinus Nijhoffpad 15
4103WP Culemborg

Saskia Bosman
0345-778417/06-41105292
inspiradiance AT gmail DOT com

Meer agenda van InspiRadiance