Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

De pijnappelklier, middelaar tussen binnen en buiten
ZO 28 oktober | 14.00-17.00 uur | Culemborg

15,00


Lezing door Dr. Saskia Bosman, bioloog

Hoe kun je de pijnappelklier inzetten voor je welzijn en innerlijke groei? Deze lezing gaat over een heel klein maar belangrijk kliertje midden in de hersenen. De pijnappelklier is de middelaar tussen binnen en buiten. Deze klier speelt een krachtige rol in onze gezondheid en ons bewustzijn. In deze lezing wordt uitleg gegeven over de werking van de pijnappelklier en hoe je je welbevinden ermee kunt stimuleren. In deze lezing wordt onder andere besproken:

De pijnappelklier als middelaar tussen ons lichaam en onze omgeving, de communicatie met ons zenuwstelsel en de zintuigen, evolutie van de pijnappelklier als derde oog en veelzijdig waarnemingsorgaan, de kristalletjes in de pijnappelkliercellen als zenders en ontvangers, verkalking en ontkalking van de pijnappelklier, de pijnappelklierhormonen maken verschillende bewustzijnsstaten mogelijk, wat oude en nieuwe culturen over de pijnappeklier wisten, de pijnappelklier als kosmische antenne.

Er zal een meditatieve oefening gegeven worden die de werking van de pijnappelklier ondersteunt.

Na aanmelding en betaling ontvang je een bevestiging met het adres en andere praktische gegevens.

Deze lezing is een introductie op de 2 pijnappelklier workshopdagen, die op de zondagen 11 en 25 november 2018 in Culemborg gegeven zullen worden. Deze cyclus en losse workshopdagen zijn erkend voor studiepunten door het Verbond Van Energetisch Therapeuten (VVET) (R), svvet/

Informatie + Aanmelden » InspiRadiance | Saskia Bosman

inspiradiance.nl
Bekijk Facebook event

InspiRadiance
Martinus Nijhoffpad 15
4103WP Culemborg

Saskia Bosman
0345-778417/06-41105292
inspiradiance AT gmail DOT com

Meer agenda van InspiRadiance