Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Hondje-om-de-kerk
ZO 18 november | 11.30-17.00 uur | Culemborg

0,00 | Gratis! Kom proeven van Hondenwandelcoaching met Suzanne Huijs


Is er iets in het gedrag, de training of omgang met je hond waar je niet uit komt? Stel je vraag aan hondencoach en -wandelaar Suzanne Huijs. Zij helpt je graag op weg tijdens een ‘Hondje-om-de-kerk’. Deze activiteit maakt deel uit van de Proeverij van Bewust Culemborg in Huis van de Stad.

Tijdens de (korte) Hondenwandelcoaching van twintig minuten loop je met haar rond de Grote of Barbarakerk. Je mag elke vraag stellen die je hebt over je hond. Suzanne geeft je praktische trainingstips en inspirerende richtingwijzers bij je vragen. En ze werpt ook graag licht op daar waar je hond je spiegelt of raakt. 

Visie en werkwijze Suzanne

Suzanne gaat uit van de moderne, wetenschappelijke en diervriendelijke inzichten rond hondentraining en -gedrag. Samenwerking, belonen van gedrag en respect voor wie je hond als individu is - en respect voor wie jij bent! - staan centraal. Bewustwording van jezelf komt ook aan bod en biedt een bijzondere ingang naar meer verbinding met je hond. 

Een 'Hondje-om-de-kerk' en Hondenwandelcoaching geeft je meer inzicht in je hond en in jezelf. 

De wandeling kan met of zonder jouw hond. Breng in ieder geval jezelf en je vragen mee.

INFORMATIE

Datum Zondag 18 november 2018 Tijd 12,13,14,15 of 16 uur (individueel) Aanmelden via info(at)suzannehuijs(punt)nl, of op de dag zelf in de kraam als er nog plaats is. Geef bij aanmelden de tijd van je voorkeur aan Prijs Gratis Start wandeling In de kraam van Honden Beusichem op de Proeverij, Huis van de Stad, Culemborg

 

Informatie + Aanmelden » Honden Beusichem - e.o. | Kennis, Inzicht, Inspiratie | Suzanne Huijs

www.hondenbeusichem.nl
Bekijk Facebook event

Vertrek vanaf de Proeverij van Bewust Culemborg, locatie: Huis van de Stad
Oude Vismarkt 4
Culemborg

Suzanne Huijs
06-34176932
info AT suzannehuijs DOT nl