Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

05mrt 2021
Yoga in Deil (online en live)

Berna van der Heide Coaching
Deil / Online

Hatha yoga in Deil. Stil staan en voelen, om zo thuis te komen bi jezelf. Iedere week wisselend op donderdag- of vrijdagavond. Voorlopig nog even ONLINE, maar straks weer live midden in het dorp.

Sinds een paar jaar geef ik afwisselend op de vrijdag- en donderdagavond yogales in Deil. Op dit moment vinden de lessen ONLINE plaats, maar zodra het weer kan komen we weer bij elkaar in het gymlokaal van de Lokhorstschool.

In mijn yogalessen staat het voelen centraal, om zo thuis te komen bij jezelf. De adem speelt daarin een belangrijke rol. Invloeden vanuit de Zijnsoriëntatie integreren als vanzelf in de lessen. Je steeds meer bewust worden van wat er in je leeft en dat leidend te laten zijn. Zo is een yogales heel down-to-earth en praktisch. Ieder kan meedoen naar eigen vermogen en het de eigen ontdekkingstocht laten zijn. Je durft steeds meer te vertrouwen op de wijsheid van jouw lichaam. Het is fijn om te zien hoe mensen in de les ‘landen’ en verstillen. Soms daag ik wat uit, of relativeer ik met humor.

Ik heb een docentenopleiding Raja yoga gevolgd. Dit is klassieke yoga waar meditatie en de filosofische en wetenschappelijke achtergronden centraal staan. Deze achtergronden werken door in de Hatha yoga die ik nu zelf doceer. Mijn doel is mijzelf en anderen te laten inspireren in ons dagelijks leven, door deze eeuwenoude kennis.

De lessen bestaan uit verstilling/meditatie, (veelal statisch uitgevoerde) oefeningen waarbij het voelen centraal staat en een uitgebreide eindontspanning.

Informatie

05 mrt 2021 | wekelijks: oneven week op vrijdag, even week op donderdag
19.30 - 20.45
11,00 Losse les € 11,00, 5 leskaart €50,00, 10 leskaart €90,00

Waar?

Lokhorstschool en online
Ringelesteinstraat 2
4158 CP Deil / Online

Contact

Yoga in Deil (online en live)