Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

23sep 2020
Pilates / open les


Culemborg

Vrijblijvend kennismaken met Pilates en de docent Elvira Bessems? Gedurende de hele maand september kun je voor slechts € 5 een proefles komen volgen.

Wij breiden ons rooster uit met een Pilates les op de woensdagmorgen van 10.30 - 11.45. De les wordt verzorgd door Elvira Bessems

Meld je aan door een mail te sturen of boek direcht in Momoyoga deze proefles.

Pilates is een oefenmethode ontwikkeld door Joseph Pilates. Hij ontwikkelde deze lichaamsoefeningen tijdens de eerste wereldoorlog om het rehabilitatieprogramma van oorlogsveteranen te verbeteren. Hij heeft zich daarbij laten inspireren door de Oosterse en Westerse vormen van inspanningstechnieken. ‘Core stability’, body & mind, spieroefeningen, lenigheid en balans zijn de sleutelwoorden. Zijn opmerkelijke oefenmethode trok al snel de aandacht van de professionele balletwereld, de methode Pilates werd een integraal onderdeel van de dansopleiding en dat is het altijd gebleven.

Aanvankelijk was de methode alleen bekend bij dansers, atleten en filmsterren totdat de effecten van de training werden opgepikt door het grote publiek. Tegenwoordig zijn de oefeningen geperfectioneerd op basis van actuele wetenschappelijke inzichten en toegankelijk gemaakt voor iedereen.

Informatie

23 sep 2020 | op een zelfgekozen woensdag in september van 10.30 - 11.45
10.30 - 11.45
5,00

Waar?

Studio van YogaBalans Cuelmborg
Veerweg 30
4101 AK Culemborg

Pilates / open les