Ashtanga Yoga Culemborg | Culemborg

In de hectische tijd waarin we leven, zijn veel mensen op zoek naar een manier om hun ‘hoofd leeg te maken’. Fysieke inspanning helpt daarbij. Voor wie op zoek is naar een actieve vorm van yoga, is er Ashtanga Yoga. Doordat de vaste serie houdingen (asana’s) elkaar zonder pauze opvolgen, ontstaat er een ‘flow’. Iedere beweging is een ademhaling. Dat geeft rust, stabiliteit en flexibiliteit voor zowel lichaam als geest. Ook bouw je conditie en spierkracht op. De beste manier om erachter te komen of Ashtanga Yoga iets voor jou is, is door het te doen. Daarom kun je bij Ashtanga Yoga Culemborg gratis een proefles volgen.

Over Debby Jägers | Culemborg

Mijn naam is Debby Jägers en ik ben geboren en getogen in Culemborg. Inmiddels woon ik alweer een tijdje in Utrecht, maar ik rijd met alle liefde wekelijks naar Culemborg om mijn passie voor Ashtanga Yoga met jullie te delen.

Hoe het zover is gekomen? Door vier jaar geleden overspannen te raken van mijn marketingbaan. In die periode besloot ik Ashtanga Vinyasa Yoga eens uit te proberen bij Yoga Moves. De grootste yoga studio van Utrecht, waar ik inmiddels ook vaste docent ben. Het was direct ‘lovefirst breath’. Al snel groeide de wens om een meer te leren en dieper in de oneindige wereld van yoga te duiken. In 2015 heb ik de teacher training met Brian Cooper bij Yoga Moves afgerond. Sinds maart 2016 reis ik wanneer mogelijk naar Mysore (India) en mag ik R. Sharath Jois mijn leraar noemen (de kleinzoon van de ‘founding father of Ashtanga Yoga’ Sri K. Patthabi Jois). Wanneer ik niet in Mysore ben, sta ik zoveel mogelijk op de mat bij ervaren leraren om zo mijn eigen practice meer te verdiepen.


Foto 1 Debby Jägers Foto 5 Debby Jägers Klik om te vergroten

Ashtanga Yoga Culemborg
Debby Jägers


Professionals in de categorie Yoga

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg