De Yogazolder | Culemborg

Yin yoga, meditatie en massage-werk zijn middelen die een ontspannend en verhelderend effect hebben op ons mensen. Het met regelmaat beoefenen van houdingen binnen de eigen mogelijkheden en in het eigen tempo geeft ruimte voor overgave. Een plek waar je brein niet naar de zoveelste oplossing of activiteit hoeft te rennen en je emoties de ruimte krijgen om alle indrukken te verwerken.

Over E.C. de Ridder | Culemborg

Mijn naam is Esther de Ridder. Vanaf mijn pubertijd ben ik al bezig met yoga en massage. Vanaf mijn twintiger jaren volg ik regelmatig Vipassana retraites. Halverwege mijn twintigerjaren heb ik de opleiding tot Mindfulness en Yin yoga docent succesvol afgerond. Gaandeweg ben ik blijven groeien door cursussen en workshops te volgen op het gebied van alignment-yoga, radja-yoga, integrale yoga en magnetiseren. Op het moment breid ik mijn kennis uit op het gebied van zwangerschapsyoga.

Yoga is voor mij een inspirerende levenswijze die me helpt mee te buigen met het leven, ook wanneer dit er anders uitziet dan ik zelf had bedacht.


Foto 1 E.C. de Ridder Foto 2 E.C. de Ridder Klik om te vergroten

De Yogazolder
E.C. de Ridder


Professionals in de categorie Yoga

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg