26feb

Op vrijdag 13 april komen twee Zhineng Qigong meesters uit China naar Culemborg. Zij laten ons Healing (genezing) ervaren zoals in China, met energie.
Tao Qing Yu en Peter Wanfeng Zhu geven daarnaast een dagworkshop met basisoefeningen voor meer energie, innerlijke kracht en balans.

Aanmelden via info AT bewustculemborg DOT nl voor de dagworkshop inclusief lunch
Bijdrage €85 inclusief lunch en voor 1 april aangemeld €75, avondeten is optioneel
Aanmelden via info AT bewustculemborg DOT nl voor de Healing Circle in de avond
Bijdrage op basis van donatie

 

Tao Qing Yu

In 1970 in China geboren en heeft zijn leven en werken gewijd aan accupunctuur, massage en Qigong. Al als kind beoefende hij Qigong met zijn vader en hij raakte erdoor gefascineerd. Qigong heeft voor hem een heelheid, die hij in andere vormen en disciplines mist. Sinds 1993 beoefent hij Zhineng Qigong. 
In 1996 is hij naar het Huaxia Zhineng Center gegaan en is tot leraar opgeleid door Dr. Pang Ming, de grondlegger van Zhineng Qigong. Daarna heeft hij een tijdlang in het Center gewerkt op de ziekenhuisafdeling en is gastdocent geweest in verschillenden Zhineng Qigong Centers in China. Al geruime tijd onderwijst hij Zhineng Qigong en werkt hij als genezer op diverse plekken in China.
 
Momenteel is hij onder andere verbonden aan het FreeLifeQiCenter en het Hexianju Qigong Centrum  in China. Tao Qing Yu maakt indruk door zijn rust en puurheid, zijn kinderlijk genoegen om Zhineng Qigong verder te geven, met mensen te werken en plezier te maken. Met zachtheid en invoelend vermogen geeft hij zijn krachtige Qi door en laat zijn studenten ervaren, hoe je zelf je Qi kan beheren en vergroten.

 

Peter Wanfeng Zhu

Begonnen met het beoefenen van Zhineng Qigong in 2004. Gegrepen door deze ervaring heeft hij in de periode hierna de boeken van Dokter Pang Ming grondig bestudeerd, in het bijzonder de boeken over de 2-jarige opleiding. Recentelijk heeft hij de vertaling verzorgd van een van de boeken van Dokter Pang.

Sinds zijn studie reist Peter heen en weer tussen de diverse Zhineng Qigong centra in china om verder te leren bij de beste leraren, waaronder Tao Qing Yo en Wei Qi Feng. Nadat hij in contact kwam met Xilong Hu, de beste student van Pang Laoshi, leerde hij om gebruik te mkaen van de verschillende natuurlijke omgevingen voor genezing, waaronder bos-therapie, maan therapie, zee-therapie, meer-therapie en berg-therapie. Hij beoefende onderandere een vorm van Taichi welke preventief werkt bij kanker en andere chronische ziekten.

COMMENTS
Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

De samenleving die wij voor ogen hebben,
is een wereld waarin mensen bewust, in balans en vrij zijn.