13jun

In de schijnwerper

Bewust Culemborg laat het licht schijnen op initiatieven en activiteiten in onze stad, die de moeite waard zijn door te geven aan leden en bezoekers van onze website.


Vakantie om je spiritueel te verdiepen

Vanuit Culemborg georganiseerde midweken, inclusief de reis, en met meditatie, workshops, ontspanning en spiritualiteit.
Georganiseerd door Marissa Schopman en Tineke Hagens, van Centrum Munay.

Je begeleiders tijdens deze Spirituele vakantie:
Tineke Hagens (52 jaar) en Marissa Schopman (39 jaar)

Tineke is een Lichtwerker pur-sang. Overal waar zij komt brengt zij met haar pure energie Licht op plekken die dat nodig hebben. Met diezelfde energie bewerkt zij pijnlijke plekken in je lichaam en helpt je om blokkades bewust te worden en samen aan te pakken. Daarnaast is zij werkzaam als Reiki Master en begeleidster van beginnende mediums en hoogsensitieve kinderen.
Tineke werkt voor, door en met mensen die het zichzelf gunnen vooruit te komen in hun persoonlijkheid, bewustwording en bewustzijn. Werken met de ontvangen gaven, vanuit het hart en het weten, met liefde voor de aarde, kosmos en de mensheid.

Marissa is organisator en oprichtster van Spiritueel centrum Munay. Van waaruit zij spirituele workshops, lezingen en beurzen organiseert en ook heel actief is geweest om The Global Love Day de aandacht te geven die het verdiend. Zij is een intuïtief en een hooggevoelig persoon, die naast het organiseren ook energetische massages geeft.
Marissa doet alles vanuit haar hart. De activiteiten, die zij organiseert doet zij om de mensen te raken. En om liefde en positiviteit te verspreiden.

 

COMMENTS
Toos Sillekens 2013-09-04 12:18:21 Hoi even een vraagje, zijn er al data bekend voor het komende jaar voor de frankrijkvakanties? De eerstvolgende datum is te kort dag. Met dank toos.
Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

De samenleving die wij voor ogen hebben,
is een wereld waarin mensen bewust, in balans en vrij zijn.