't Hart op zolder, 300m2 sfeervolle zolder in 19e eeuwse boerderij in Schalkwijk | Schalkwijk

't Hart op zolder is een grote (300m2), hoge sfeervolle zolder met authentieke details, in het achterhuis van een 19e eeuwse boerderij in Schalkwijk. Inventaris aanwezig voor 40 personen, grotere groepen ook mogelijk (tot 80 personen).

Geschikt als creatieve/persoonlijke groei workshop ruimte, trainingsruimte, voor repetities en uitvoeringen van theater/koren/muziek en voor elke hartverwarmende activiteit die binnen de sfeer van 't Hart op zolder past.

Keuken en toilet aanwezig, vrij parkeren.

 

Over Fredrike de Winter | Schalkwijk

In 1990 ben ik met onderscheiding afgestudeerd als slagwerker aan het Utrechts Conservatorium. Bij o.a. het Asko/Schönberg Ensemble, Het Nieuw Ensemble en Slagwerk Den Haag heb ik jarenlang mijn kostje met veel plezier bij elkaar "geslagen". Momenteel speel ik vooral in theater voorstellingen, o.a. met kinderboekenschrijver Jacques Vriens en met Waterproof Live in voorstellingen, gecombineerd met film.

7 Jaar geleden ontdekte ik bodypercussie en was onmiddelijk "verkocht" ! Mijn passie voor ritme, dans en mensen kwam samen, en heel organisch groeide er vanuit enthousiasme en het verlangen om mijn nieuwe ontdekking te delen, een bedrijf in bodypercussie workshops.

In 2013/2014 volgde ik de opleiding tot stembevrijder bij Jan Kortie en dat heeft me geïnspireerd om steeds meer te zingen in de workshops en te improviseren.

Slagwerk, bodypercussie en zingen zijn de 3 loten aan mijn werkstam, die al mijn activiteiten beïnvloeden en kruisbestuiven. Ze brengen me in contact met vitale energie, de volheid van het leven in alle facetten, en laten me keer op keer ervaren dat ik ruimer ben dan ik vaak denk.

Ik vind het heerlijk om expressie te geven aan het pure leven dat we ten diepste zijn, en daar wil ik JOU graag bij uitnodigen!!

Sinds 2014 bevindt mijn werkplek zich in Schalkwijk: 't Hart op zolder, een grote hoge zolder in een oude boerenhoeve die tevens te huur is.

Verder speel ik accordeon, o.a. in de dansvoorstelling Simpel Verlangen van Pra Muziektheater, die in verpleeghuizen wordt gebracht.


Foto 5 Fredrike de Winter Foto 1 Fredrike de Winter Klik om te vergroten

Fredrike de Winter/ 't Hart op zolder
Fredrike de Winter


Professionals in de categorie Verhuur Accommodaties

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg