VOOR nieuws! Jouw boodschap in de publiciteit | Culemborg

Eugène van Haaren (Voor nieuws!) helpt je om succesvol in het nieuws te komen.

Wat 'succes' is, kan per persoon verschillen en is ondermeer afhankelijk van de doelen die je jezelf stelt. Zelf vind ik leren en ontwikkeling (ook 'fouten' maken) belangrijke elementen van succes.Succes in de pr-coaching en pr-cursussen die ik bied, kan betekenen:

  • Weten hoe een persbericht is opgebouwd: waardoor je opvalt bij een journalist.
  • Inzicht krijgen in de kern van je verhaal: zo komt je boodschap duidelijker over.
  • Oefenen en uitproberen: zodat je vertrouwen ontwikkelt voor interviews.
  • Kennis opdoen: zodat je snapt waarom media doen zoals ze doen.


En al die dingen kunnen uiteindelijk - met vallen en opstaan - bijdragen aan meer meetbare resultaten als: een bericht in de Culemborgse Courant, meer volgers op Twitter of een interview voor Omroep Gelderland.

Over Eugène van Haaren | Culemborg

Eugène van Haaren (1967) is de baas (en enige werknemer) van journalistiek pr-bureau Voor nieuws! Ik ben gespecialiseerd in het schrijven van journalistieke teksten, geef mediatrainingen en pr-advies.

Opleiding
Ik ben opgeleid aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg. Liep stages bij persbureau ANP, opinieblad De Groene Amsterdammer, de Keniase krant The Standard on Sunday en maandblad Contrapunto in Costa Rica.

Ervaring
Als (freelance) journalist werkte ik onder meer voor het allang weer gehemelde opinieblad HN Magazine. Voor de Hersenstichting Nederland was ik 3 jaar redacteur en persvoorlichter, bij Milieudefensie zo’n 7 jaar (senior) persvoorlichter. Daarna begon ik met journalistiek pr-bureau Voor nieuws!

Waar ik voor sta
Jouw boodschap zo helder mogelijk laten klinken. Dat is in het kort waar Voor nieuws! voor staat. Zeker als het gaat om zaken die ontwikkeling, welzijn en duurzaamheid verder helpen. Kortom, de dingen die de wereld mooier maken.


Foto 1 Eugène van Haaren Klik om te vergroten

Voor nieuws!
Eugène van Haaren


Professionals in de categorie Communicatie en presentatie

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg