Wat we voor ons zien

Wat we voor ons zien

Zou het niet mooi zijn als alle bewuste ondernemers in de regio zich zouden verbinden in een netwerk? Zodat je makkelijk met collega's in contact kunt komen; om elkaar te inspireren, om samen te werken, om van elkaar te leren.......

En zodat er nog meer mooie, leuke en hartrakende initiatieven gaan ontstaan waar mensen door geïnspireerd worden en de beweging naar een bewuster leven, die er al is, in een stroomversnelling komt.


​Handig overzicht voor bewust, duurzaam en gezond leven

En zou het niet handig zijn als alles wat er gebeurt in Culemborg, op het gebied van persoonlijke groei, duurzaamheid, gezondheid en welzijn, eenvoudig te vinden is op één website?
Zodat het heel makkelijk is om iets te vinden als je iets wilt doen aan bewustwording, duurzaamheid, of gezondheid.
 

Inspirerende ontmoetingen

En zou het niet prachtig zijn als er ook nog eens een multifunctioneel centrum komt met een lunchroom, restaurant, cursusruimte, café en met ruimte voor lezingen en concerten? Of dat de plekken die er al zijn nog vaker gebruikt gaan worden, om mensen samen te laten komen rondom thema's zoals bewustwording, gezondheid en duurzaamheid.

Wij vinden van wel en denken dat dat bij zou kunnen dragen aan een prettiger leven.
 

Samen dingen doen

Wij zijn dan ook heel enthousiast over netwerk Bewust Culemborg en hopen dat jij dat ook bent. Want door te delen kunnen wij vermenigvuldigen en daarmee kunnen we het verschil gaan maken!

Van harte welkom!

De samenleving die wij voor ogen hebben,
is een wereld waarin mensen bewust, in balans en vrij zijn.