Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Workshop- Verdiep en verbeter je slaap
WO 29 mei | 10.30-12.00 uur | Culemborg

20,00 | incl audio met Yoga Nidra sessie


Er zijn weinig dingen die meer frustrerend zijn dan niet goed te kunnen slapen. Terwijl je de mensen om je heen, vrienden, familie en gezin zich heerlijk aan het opladen zijn met een diepe slaap, lig jij daar, wakker, denkend aan hoe je het morgen weer gaat bolwerken. Hoe je de dag door gaat komen met een compleet lege tank. Er is geen behandeling of medicijn voor slaapproblemen of een slaapstoornis. Maar er zijn hele gerichte adviezen die de onderliggende oorzaak aanpakken. Want het hebben van slaapproblemen is vaak een uiting van andere onderliggende oorzaken. Slecht slapen kan psychosomatische oorzaken hebben waarvan je je wellicht niet eens van bewust bent en die soms makkelijk te verhelpen zijn.

Om je lichaam en geest even helemaal te resetten en te ontspannen gebruikt de yoga een geleide ontspanningsoefening die ‘Yoga Nidra’ heet. Het betekent Yoga-slaap en geeft diepe rust aan je hele systeem. Het is aangetoond dat de staat van bewustzijn die je hiermee bereikt dieper is dan slaap en daarom nog helender voor je mind is dan slaap. Een goede Yoga Nidra-sessie kan hetzelfde voelen als enkele uren slaap. Het is een welkome extra manier om jezelf op te laden in tijden van veel stress, drukte of te weinig slaap.

In deze yoga-workshop krijg je enkele onmisbare tips,oefeningen en routines uit de Ayurveda & Yoga voor een heilzame en diepe slaap. 

Met gratis Yoga-Nidra audio-sessie voor thuis.

 

 

Informatie + Aanmelden » Yokidoki | Marien van Os

yokidoki.nl

YokiDoki Studio
Nijverheidsweg 6
4104 AN Culemborg

Marien van Os
06-38583559
marien AT yokidoki DOT nl