Zoek in de agenda van Bewust Culemborg


augustus 2016

DI 30 aug Ayurveda training
Training Gezond met Ayurveda

Onder het motto ‘Voorkomen is beter dan genezen’ geeft Layur drie avonden waarin de eeuwenoude filosofie van de Ayurveda op praktische wijze wordt vertaald naar uw dagelijkse leven. Hoe kun je Ayurveda integreren in je persoonlijke leven, zonder je leven
Layur Ayurveda behandel praktijk
Laura Akkerman Culemborg

DI 30 aug Yoga cursus
Gezond in beweging bij Yogacentrum Liefland

Ben je van plan (weer) aan yoga te gaan doen en wil je een zachte vorm van yoga? Of zoek je een vervolg op een mindfulness training? Bovendien speciale aandacht voor een gezonde lichaamshouding en ademhaling. Eigen ruimte, goede sfeer!
Yogacentrum Liefland
Magda Adema Culemborg

september 2016

DO 01 sep Dans & Beweging cursus
Donderdagavond: Cursus Argentijnse tango en proefles in Culemborg

Elk maandag en donderdag avond Argentijnse lessen van 19:00-22:30 Je kan voor een proefles om 19:00 uur komen en laat ons weten als je geen partner hebt.
R.Rizzo/Film-fotografie-Tango-Healing Tao
Roberto Rizzo Culemborg

DO 01 sep Voetreflexologie evenement
10 Jaar Reflexie

In verband met het 10-jarig bestaan geeft Reflexie in de maanden september en oktober eenmalig 10 euro korting per persoon op een behandeling naar keuze.
Reflexie
Margriet Kroijenga Culemborg

VR 02 sep netwerkbijeenkomst
Ledenavond

Halfjaarlijkse ledenavond om te netwerken, de missie en uitgangspunten met elkaar te bespreken en om de contacten met elkaar nieuw leven in te blazen.
Bewust Culemborg Culemborg

MA 05 sep Kinesiologie cursus
Cursus Touch for Health 2

Deze 3 daagse leert je de 5 elementen te onderzoeken in jouw leven en lichaam. De 5 elementen geven het ritme aan van dag en nacht, van de seizoenen, van het jaar, van het hele leven en van het functioneren van de mens. TfH1 is een vereiste.
Begrip door inzicht
Inge Burgerhof Culemborg

MA 05 sep Dans & Beweging cursus
Maandagavond: Cursus Argentijnse tango en proefles in Culemborg

Iedere Maandag en donderdag avond Argentijnse Tango lessen van 19:00-22:30 uur tangoblog
R.Rizzo/Film-fotografie-Tango-Healing Tao
Roberto Rizzo Culemborg

MA 05 sep Meditatie training
Doorgaande zenlessen

Wekelijks zen beoefenen
Zentrum Culemborg
Gerard Jansen Culemborg

DI 06 sep Ayurveda training
Ayurveda en een gezond gewicht

Het juiste gewicht is evenwicht! Deze training is ook individueel te volgen.
Layur Ayurveda behandel praktijk
Laura Akkerman Culemborg

DI 06 sep Coaching - Diverse Coaching workshop
Opstellingen (familie- loopbaan- en levensloop)

Met ingang van 6 september kun je elke dinsdag avond terecht voor opstellingen in de Gelderland fabriek te Culemborg pal naast het station.
Ik & Jij
Inge Knoope Culemborg

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Ergonomie Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnig-creatief Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Rituelen en symboliek Shiatsu Therapie Sterven, Rouw en Uitvaart Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding

De samenleving die wij voor ogen hebben,
is een wereld waarin mensen bewust, in balans en vrij zijn.